El blog de cubells

El WordPress morirà

p>Curiós i ràpid anàlisi que fan en aquest article de per què morirà el WordPress.

El Wordpress és un gestor de continguts molt utilitzat, ja sabeu, i que permet tindre una pàgina web en 5 minuts de qualsevol tipus. De fet, hi ha pàgines web d'empreses, botigues, portafolis, comunitats, fòrums, col·legis,... És el paradigma del fes-ho tu mateix.

Damunt, ha sabut facilitar la feina dels usuaris amb les extensions i els temes. Tot un èxit.

Però quins són els problemes del WordPress es pregunta l'autor. Doncs per exemple:

Alguns problemes que se citen no són realment problemes, però he de reconèixer, sabent com funciona el WordPress, que realment no es compleix amb exactitut això de fes-ho tu mateix. No de manera fàcil per a la majoria de gent.

Aleshores, morirà el WordPress?. Jo crec que no. En tot cas evolucionarà. El futur sembla emocionant.

 

Sense comentaris encara. Comenta ara